Golden Pietersit

26 000 Ft

Golden Pietersit ásvány ezüstözött gyöngy foglalatban, gyöngy láncon, 925-s ezüst kapoccsal.

Az ásvány egyedi csiszolású. Nyakláncaimhoz főként magyar ásvány csiszolók saját munkáit használom fel így nincs két egyforma. Mindegyik ékszerem egyedi és szinte megismételhetetlen.

Medál mérete: 3.5 cm *2cm

Nyaklánc hossza: 45cm

 

Mivel minden ásvány egyedi, így a belőlük készült nyakláncok is egyediek.

Mielőtt megvennéd az ékszert, kérlek érdeklődj, hogy megvan e még az ékszer.

 

Pietersit ásványról pár mondatban:

“Viharkőként is ismert a természeti erővel való kapcsolata miatt. A pietersitet nemrégiben fedezték fel. Azt tartják róla, hogy birtokában vannak a mennyei birodalom kapuját nyitó kulcsok. A hétköznapi tudatot összekapcsolja a spirituálissal. A viharkőnek megvan az a képessége, hogy nemcsak a Földhöz, hanem az éteri testhez is hozzáköti a testet. Megkönnyíti az asztrális utazást.

A pietersit a látomás köve: használható a megvilágosodást kereső úton vagy sámáni utazáshoz is. A mozgással együttjáró meditációban szorosan együttműködik a testtel, és rövid idő alatt nagyon magas fokú módosult tudatállapot elérését teszi lehetővé. Serkentően hat a harmadik szemre és a tobozmirigyre, fejleszti a megérzést, valamint elősegíti a mélyreható spirituális látomásokat és megérzéseket.

Enyhíti a légúti panaszokat, jótékonyan hat a tüdőre, a májra, a belekre, a lábfejre és a lábakra; elősegíti a tápanyagok felszívódását. Tisztítja és energiával tölti fel a test meridiánjait. Megszünteti a kimerültség okozta rendellenességet azoknál, akiknek nincs idejük a pihenésre. “

Kategória: